Scroll

Proiect național de responsabilizare a factorilor de decizie din administrația publică locală și centrală


Demiterea directorului general al AFIR

ARC solicită ministrului agriculturii Daniel Constantin demiterea directorului general al AFIR

Doamna Laura Zăinescu, președintele Agenției Române de Consultanță solicită domnului ministru Daniel Constantin demiterea Directorului General al AFIR, David Eugen Popescu.

În data de 26.02.2015, prin adresa nr. 66205, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale transmite Agenției Române de Consultanță că Programul anual al achizițiilor publice și Programul anual de investiții nu reprezintă documente de interes public și că acestea fac parte din lista de documente de UZ INTERN și nu pot fi diseminate către terți.

Lozinca AFIR „împreună creștem satul românesc” înseamnă din punctul nostru de vedere, al cetățeanului, că dumneavoastră ca instituție publică lucrați cu cetățenii pentru satul românesc. AFIR este printre singurele instituții publice din România care are această părere referitoare la transparența managementului public pe care îl realizează.

Solicităm ministrului agriculturii, domnul Daniel Constantin, stoparea de urgență a acestor practici nesănătoase din administrație și demiterea Directorului General al AFIR David Eugen Popescu.

Fii alături de noi și pe Facebook!